Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ημερίδα γονέων σχετικά με την Διαφορετικότητα

 Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 5:00 μμ οργανώνεται στο χώρο του Νηπιαγωγείου Ημερίδα γονέων σχετικά με την Διαφορετικότητα. Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης: "Σεβασμός προς τη Διαφορετικότητα στο Νηπιαγωγείο". Ομιλήτριες θα είναι η Κοινωνική λειτουργός, η Ειδική Παιδαγωγός και η Προϊσταμένη του σχολείου. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση με τους γονείς για τυχόν απορίες. Για την πραγμάτωση της αποδοχής του "διαφορετικού" και της ομαλής συμβίωσης των μαθητών του σχολείου θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό να προσέλθετε στην συγκεκριμένη συνάντηση!

Επιπρόσθετα, μετά το πέρας της Ημερίδας θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των μαθητών.


                                                                                                                                      Με εκτίμηση,  

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου                                                                                  Συρίγου Ασημίνα


Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ενημερωτική συνάντηση με Ψυχολόγο σήμερα Τετάρτη 17 Μάϊου 2023 και ώρα 7 μμ

 

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σήμερα Τετάρτη 17 Μάιου 2023  και ώρα 7μμ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με την κα Κωνσταντακάτου ειδικευμένη ψυχολόγο για τα θέματα που έχετε επιλέξει.

 Ο σύνδεσμος είναι ο ακόλουθος :

https://minedu-primary2.webex.com/meet/diochrona

 

 

 

Με εκτίμηση

Οι νηπιαγωγοί

 


Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

14 ΜΑΪΟΥ: ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

 Με αφορμή την γιορτή της μητέρας την Κυριακή στις 14/5/2023 οι μικροί μαθητές σχεδίασαν το πιο στυλάτο τσαντάκι για τις υπέροχες μανούλες τους με σκοπό να τις δείξουν την αγάπη τους!!












Β΄ Πρωινό Τμήμα

Τα παιδιά δημιουργήσαν με πολύ αγάπη τα δώρα   τους για τις μανούλες τους με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. 














Ολοήμερο Τμήμα






















Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Εκπαιδευτική εκδρομή στον Πύργο Βασιλίσσης στο Ίλιον

 Την Παρασκευή 5 Μαϊου 2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στον Πύργο Βασιλίσσης στο Ίλιον. Σκοπός της εκδρομής ήταν να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές για την διαδικασία παραγωγής μελιού. Μεταξύ των άλλων, οι μαθητές κατασκεύασαν το δικό τους κερί με τη βοήθεια της ξεναγού, συμμετείχαν στη διαδικασία συλλογής του μελιού από την κυψέλη (με τη χρήση φωτογραφιών), πραγματοποίησαν περίπατο στο κτήμα Βασιλίσσης με αποτέλεσμα έτσι να έρθουν σε επαφή με τη φύση αλλά και με τα ζώα, και τέλος, συμμετείχαν σε βιωματική παράσταση.  








Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Ενημέρωση από τον Δήμο Κορυδαλλού σχετικά με τον σεισμό

 Την Πέμπτη 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου διαδικτυακή ενημέρωση σχετικά με τον σεισμό από τον Δήμο Κορυδαλλού. Στην εν λόγω ενημέρωση τα παιδιά έλαβαν σημαντικές πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού. 





 Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2023-2024) Σχολική Μονάδα: 21ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - 905153...