Κυριακή 17 Μαΐου 2020

AΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΚΑΙ 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Αγαπητοί γονείς,
σας προωθούμε προς ενημέρωσή σας τα κείμενα των συναδέλφων Διευθυντών των εν λόγω Δημοτικών Σχολείων, ώστε να ρυθμίσετε την εγγραφή του παιδιού σας εάν ανήκετε σε κάποιο από τα συγκεκριμένα σχολεία.

Ανακοινώσεις 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού

Ενημερωτικό φύλλο εγγραφών στην Α΄ τάξη: συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο


https://blogs.sch.gr/9dimkoryd/2020/05/14/aitiseis-eggrafon-stin-a-taxi-gia-to-scholiko-etos-2020-21-2/


Ανακοινώσεις 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού

Για πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες και τις ώρες των εγγραφών να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του σχολείου: 2104973504 ή να  στείλετε Fax στο ίδιο νούμερο .

Επίσης , προς διευκόλυνσης σας ,  προωθούμε τα χωροταξικά όρια των δυο Δημοτικών σχολείων , έτσι όπως προβλέπονται από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Ανάλογα με την διεύθυνση κατοικίας σας, μπορείτε να βρείτε σε ποιο Δημοτικό σχολείο θα φοιτήσει το παιδί σας για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021. 
Δείτε τα χωροταξικά όρια των δημοτικών σχολείων ΠΕ  Πειραιά ΕΔΩ ,

Εάν έχετε ήδη παιδί που φοιτά σε ένα από τα δύο Δημοτικά σχολεία τότε αυτόματα και το άλλο σας παιδί θα φοιτήσει στο ίδιο σχολείο. Παρακαλούμε πολύ, όσα παιδιά δεν θα φοιτήσουν σε κανένα από τα δύο Δημοτικά σχολεία , να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο Νηπιαγωγείο τις ώρες 10.00-13.00μ.μ ,καθημερινά , αναφέροντάς μας το Δημοτικό σχολείο που θα συνεχίσει το παιδάκι σας για να στείλουμε υπηρεσιακώς το Πιστοποιητικό Φοίτησης με τη λήξη του σχολικού έτους. Τη Βεβαίωση Φοίτησης που είναι απαραίτητη για την εγγραφή του παιδιού στο Δημοτικό θα περάσετε από το Νηπιαγωγείο να την παραλάβετε.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη συνεργασία
Η Διεύθυνση του 21ου Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού

(Πηγές: ιστολόγιο 9ου Δ/Σ Κορυδαλλού, Ιστολόγιο 10ο Δ/Σ Κορυδαλλού, ΔΙΠΕ Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2023-2024) Σχολική Μονάδα: 21ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - 905153...