Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Αγαπημένα  μας παιδιά, έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά με όλα τα υπέροχα έργα που μας στείλατε. Θέλουμε να σας πούμε από καρδιάς ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ακόμη και μ 'αυτό τον τρόπο νιώθουμε όλοι μας ότι βρισκόμαστε μέσα στην τάξη . Είμαστε συγκινημένες από τις ευχές των γονέων σας και αυτό μας δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε το λειτούργημά μας . 

Για να σας ανταμείψουμε για τον κόπο που έχετε κάνει, σας έχουμε μια έκπληξη!!!!. Τη Δευτέρα 16/11/2020 , με τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά αν ανοίξετε όλοι τους υπολογιστές σας , θα δείτε την αγαπημένη σας Νηπιαγωγό. Ναι , λοιπόν παιδιά  θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας για να δούμε πάλι τα χαμογελαστά, όμορφα και τόσο  γλυκά προσωπάκια σας. 

Να ξέρετε ότι όλες οι Νηπιαγωγοί, η κα Άννα, η κα Μίνα, η κα Γιούλη, η κα Σοφία και η κα Ελένη τη Δευτέρα θα προσπαθήσουνε να σας δουν από κοντά!!! Αν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα είτε εμείς, είτε εσείς δεν θέλουμε να στεναχωρηθείτε καλά μας παιδιά , θα προσπαθούμε κάθε μέρα και που ξέρετε μπορεί να τα καταφέρουμε. Γιατί όταν κάτι θέλουμε πάρα πολύ πάντα το καταφέρνουμε !!!!

Αυτό να θυμόσαστε!!!Εμείς θα επικοινωνήσουμε με τους γονείς σας και θα τους δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες για να πετύχει η έκπληξή μας!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΡΑ ΦΤΑΝΕΙ !!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ!!!

 ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΜΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2023-2024) Σχολική Μονάδα: 21ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - 905153...