Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Λειτουργία Νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 2021-2022



                                                                                ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΣΤΟ 21ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Προσέλευση

Πρωινή Ζώνη: Τα νήπια που είναι εγγεγραμμένα στο Τμήμα της Πρωινής Ζώνης προσέρχονται στο νηπιαγωγείο στις 07:45-08:00.

 

Υποχρεωτικό Πρωινό  & Προαιρετικό Ολοήμερο:

Τα νήπια προσέρχονται στις 08:15-08:30.

Αποχώρηση

Τα νήπια των Υποχρεωτικών Πρωινών Τμημάτων αποχωρούν στη 13:00.

Τα νήπια της Πρωινής Ζώνης και του Ολοήμερου Τμήματος αποχωρούν στις 16:00.

Το 1ο  πρωινό τμήμα (κα. Μίνα) και το 2ο πρωινό τμήμα (κα. Νάσια) θα προσέρχονται και θα αποχωρούν  από την κεντρική είσοδο του νηπιαγωγείου (Αισχύλου και Θεσπιέων) και το 3ο  πρωινό τμήμα (κα. Άννα) από την είσοδο που βρίσκεται επί των οδών Θεσπιέων και Επαμεινώνδα. Η αποχώρηση του πρώτου τμήματος θα γίνεται 13:00 – 13:05, του δεύτερου 13:05 – 13:10 και του τρίτου θα γίνεται αυστηρά στη 13:00. Το Τμήμα της Πρωινής Ζώνης θα προσέρχεται από την κεντρική είσοδο (Αισχύλου & Θεσπιέων).Το Ολοήμερο τμήμα θα αποχωρεί από την κεντρική είσοδο (Αισχύλου & Θεσπιέων). 

Για να μην διαταράσσεται η εκπαιδευτική διαδικασία, παρακαλούμε να τηρείται αυστηρά το Ωράριο Λειτουργίας του Νηπιαγωγείου.

Παραλαβή των νηπίων

Η παραλαβή των νηπίων γίνεται μόνο από τους κηδεμόνες και από όσα άτομα έχουν δηλωθεί από τους γονείς. Σε περίπτωση που κάποιο άλλο άτομο θα παραλάβει το νήπιο από το νηπιαγωγείο, οι γονείς θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά την  νηπιαγωγό το πρωί την ώρα της προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει το/τη μαθητή/τρια θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Τηλεφωνική επικοινωνία

Οι γονείς θα ήταν καλό να επικοινωνούν με το νηπιαγωγείο από τις 9:30-10:30 (σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης), να αφήνουν το μήνυμα τους για να ενημερώνεται η υπεύθυνη νηπιαγωγός του τμήματος προκειμένου να μην διακόπτεται η διδασκαλία των μαθητών. Μετά την αποχώρηση των μαθητών η νηπιαγωγός του κάθε τμήματος μπορεί να επικοινωνήσει με τους γονείς .

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας επιθυμεί να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα με την υπεύθυνη νηπιαγωγό του τμήματος θα κλείνει τηλεφωνικό ραντεβού από την προηγούμενη μέρα.

 

Λειτουργία νηπιαγωγείου

Την Τρίτη 14/09/2021 θα ξεκινήσει το νέο σχολικό πρόγραμμα με βάση το ωράριο λειτουργίας του νηπιαγωγείου που έχει αναφερθεί παραπάνω. Στο Νέο Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα θα ενταχθούν τα Αγγλικά και τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

 

 

Καλή σχολική χρονιά

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά

 

Η Προϊσταμένη και οι Εκπαιδευτικοί

Του 21ου Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού

 

 

                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2023-2024) Σχολική Μονάδα: 21ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - 905153...