Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Aγιασμός για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2021-2022

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ SELF TEST

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί στον εσωτερικό χώρο του 21ου Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:30 χωρίς την παρουσία γονέων.

Η προσέλευση και η αποχώρηση θα γίνει ανά τμήμα ως εξής:

Το 1ο πρωινό τμήμα (κα. Μίνα) και το 2ο πρωινό τμήμα (κα. Νάσια) θα προσέλθουν και θα αποχωρήσουν από την κεντρική είσοδο του νηπιαγωγείου που βρίσκεται επί της οδού Αισχύλου 2 και Θεσπιέων (Είσοδος 1) ενώ το 3ο πρωινό τμήμα (κα. Άννα) από την είσοδο που βρίσκεται επί των οδών Θεσπιέων και Επαμεινώνδα (Είσοδος 2).

Η ώρα προσέλευσης θα είναι η ίδια για όλα τα τμήματα :  8:15 – 8:30.

Η ώρα αποχώρησης των τμημάτων της κα. Μίνας θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 από την Είσοδο 1 και της κα. Άννας από την Είσοδο 2 στις 09:00.

Το τμήμα της κα. Νάσιας θα αποχωρήσει από την Είσοδο 1 στις 09:15.

Παρακαλούμε να τηρηθούν οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης.

Κατά την αποχώρηση των παιδιών θα γίνει δεκάλεπτη ενημέρωση από την υπεύθυνη νηπιαγωγό του κάθε τμήματος.

Τέλη Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση γονέων ανά τμήμα με την υπεύθυνη νηπιαγωγό.

Προσοχή  για τα SELF TEST!

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους χώρους του σχολείου για όλους τους παρευρισκόμενους (μαθητές και γονείς).

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους θα πρέπει να προσκομίζετε self test κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Κατ’ εξαίρεση, ΜΟΝΟ την ΠΡΩΤΗ εβδομάδα θα πρέπει να προσκομίσετε την Δευτέρα, την ημέρα του Αγιασμού το self test και έπειτα κανονικά την Παρασκευή. Το self test θα  διενεργείται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Η είσοδος των μαθητών/τριών γίνεται με επίδειξη και όχι με προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος.

Από τις 8/9 έως 17/9 μπορείτε να παραλαμβάνετε 6 δωρεάν self tests για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας του σχολείου από τα φαρμακεία.


Καλή σχολική χρονιά

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά

 

Η Προϊσταμένη και οι Εκπαιδευτικοί

Του 21ου Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2023-2024) Σχολική Μονάδα: 21ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - 905153...